Houten speelgoed voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Houten hobbelpaard

Een houten hobbelpaard is een zeer leuk stuk speelgoed waarmee uw kindje vrolijk heen en weer kan hobbelen. Het houten uiterlijk van het houten hobbelpaard geeft het een authentieke look. Veel fabrikanten hebben een houten hobbelpaard in hun assortiment, dit komt door de grote populariteit van het houten speelgoed. Het houten hobbelpaard is zeer mooi afgewerkt en is in allemaal verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Sommige zijn gelakt en andere geverfd in een leuke kleur. Een houten hobbelpaard is heel leuk om in de huiskamer of op de kinderkamer te zetten als decoratie. Naast dat een houten hobbelpaard erg leuk is om mee te spelen, is het ook nog zeer goed voor de ontwikkeling van uw kindje.

Door vaak met een hobbelpaard te spelen, verbeteren kinderen van jongs af aan al het evenwicht. Het evenwicht wordt op een leuke, speelse en actieve wijze verder ontwikkeld en dit heeft vele positieve gevolgen voor later. Zo kan een kindje dat op een houten hobbelpaard gespeeld heeft, makkelijker leren lopen, loopfietsen en fietsen. Dit allemaal omdat het evenwicht aanzienlijk verbeterd is, net als de motoriek van uw kindje.

Een houten hobbelpaard is in vele soorten verkrijgbaar, zo kan u kiezen voor een hobbelpaard met veiligheidsbeugel. Deze veiligheidsbeugel voorkomt dat hele jonge kindjes van het hobbelpaard vallen. Naarmate het evenwicht beter wordt kan de veiligheidsbeugel ook verwijderd worden. Lekker hobbelen op een hobbelpaard is gegarandeerd vele uren speelplezier voor uw kindje.

Alle Houten hobbelpaarden

Voordelen Houten speelgoed

De verschillende voordelen van een Houten hobbelpaard bestellen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis.
  • Vanaf €25, geen verzendkosten.
  • Altijd op voorraad
  • Volledige garantie.
Naar de shop