Houten speelgoed voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Houten keukentje

Het mooie ontwerp van een houten keukentje is de reden waarom kinderen zo graag met het houten keukentje spelen. Een houten keukentje is superleuk om mee te spelen, zeker omdat ze zo mooi zijn ontworpen. Een houten keuken is doorgaans zeer geliefd bij kinderen en zeer aantrekkelijk geprijsd. Wordt uw kindje de nieuwe junior master chef, door lekker vaak in het houten keukentje gerechten klaar te maken samen met vriendjes en vriendinnetjes. Een houten keukentje is fantastisch mooi afgewerkt. Zeker de bekende merken,bijvoorbeeld Kidkraft, hebben zeer mooie ontwerpen. Kidkraft is bekend van zijn relatief grote houten keukens en mooie Amerikaanse design. Het houten keukentje is van zeer veel details voorzien. Kinderen vinden het zeer leuk om met een prachtig houten keukentje te spelen. Lekker koken en na het eten gezellig afwassen met papa, mama of een van de vriendinnetjes.

Janod Chique De Janod Chique is een zeer mooi houten keukentje die zeer uitgebreid is. Het Franse merk Janod heeft onwijs zijn best gedaan om deze prachtige keuken te ontwikkelen.

Kidkraft Vintage keuken De mooie grote Kidkraft Vintage keuken van houten is super mooi en leuk voor uw kindje om lekker in te spelen. Het grote ontwerp is typisch voor Kidkraft, het Amerikaanse merk maakt mooie keuken met Amerikaanse details, zoals een telefoon in de keuken.

Alle Houten keukentjes

Voordelen Houten speelgoed

De verschillende voordelen van een Houten keukentje bestellen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis.
  • Vanaf €25, geen verzendkosten.
  • Altijd op voorraad
  • Volledige garantie.
Naar de shop