Houten speelgoed voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Houten loopauto

Een houten loopauto is zeer uniek. Veel fabrikanten hebben een houten loopauto ontwikkeld. De houten loopauto wordt steeds populairder bij kinderen. De houten loopauto heeft niet altijd een blanco kleur. Vaak is de houten loopauto geverfd om een leuk kleurtje te krijgen. Het houten materiaal is zeer duurzaam en gaat lang mee. Het spelen met een houten loopauto is bijzonder goed voor de ontwikkeling van uw kindje. Het evenwicht wordt een stuk beter door tijdig te beginnen met een houten loopauto te spelen. Er zijn vele verschillende modellen verkrijgbaar, hieronder worden er een paar op een rij gezet.

Vilac Power Bug
De Vilac Power Bug is een prachtige loopauto gemaakt door het Franse merk Vilac. De Power Bug is door de vier handige zwenkelwieltjes zeer wendbaar en goed te besturen. Superhandig als uw kindje in een kleine ruimte toch lekker rond wil scheuren. Omdat de Vilac Power Bug hol is, kan ander speelgoed gemakkelijk meegenomen worden. De Vilac Power Bug loopauto kan ook als duwauto gebruikt worden.

Woodtoys Brandweerauto
De Woodtoys Brandweerauto is een loopauto met als thema de brandweer. De loopauto heeft een handig opbergvak, wanneer je de blauwe zitting verwijderd kan je je speelgoed makkelijk opbergen en meenemen. De woodtoys brandweer loopauto is super voor het evenwicht van uw kindje.

Alle Houten loopauto's

Voordelen Houten speelgoed

De verschillende voordelen van een Houten loopauto bestellen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis.
  • Vanaf €25, geen verzendkosten.
  • Altijd op voorraad
  • Volledige garantie.
Naar de shop