Houten speelgoed voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Houten loopfiets

Een houten loopfiets voor uw kindje, een heel leuk stuk speelgoed om lekker mee rond te racen. Een houten loopfiets wordt gemaakt van hele goede materialen. Ze gaan niet snel stuk, uw kindje kan dus heel lang plezier hebben van zijn houten loopfiets. Er zijn heel veel verschillende modellen beschikbaar. Van een houten loopfiets met luchtbandjes tot een houten loopfiets met schuimbanden. Een loopfiets is zeer goed voor de ontwikkeling van uw kindje, het evenwicht wordt aanzienlijk verbeterd wanneer uw kindje vroeg begint met het spelen met een loopfiets. Houten loopfiets

Simply loopfiets
De Simply loopfiets van Woodtoys is een leuke houten loopfiets voor kids vanaf 2,5 jaar. Een loopfiets is een zeer leuke manier om voor het eerst in aanraking te komen met een fiets. Na het evenwicht verbeterd te hebben door met een loopfiets te spelen is de overstap naar een normale fiets ook snel gemaakt. De Simply loopfiets is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Woodtoys Prince Lionheart
De Prince Lionheart is een zeer unieke essen houten loopfiets. De Prince Lionheart is geschikt voor kids vanaf 2 jaar. De blank houten kleur in combinatie met het mooie stoere ontwerp maken dit tot een hele unieke loopfiets. Ook de vele details, zoals de zwarte veiligheidshandvatten en de zwarte wielen, maken de Prince Lionheart nog mooier.

Alle Houten loopfietsen

Voordelen Houten speelgoed

De verschillende voordelen van een Houten speelgoed bestellen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis.
  • Vanaf €25, geen verzendkosten.
  • Altijd op voorraad
  • Volledige garantie.
Naar de shop