Houten speelgoed voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Houten poppenwagen

Een houten poppenwagen wordt in Nederland het meest verkocht, het model is zeer populair bij kinderen. Beukenhout is de houtsoort die het meest wordt gebruikt voor poppenwagens maar er worden ook poppenwagens gemaakt van MDF hout. Het hout is vaak voorzien van een laklaag. Er zijn verschillende soorten houten poppenwagen, zo is er een houten poppenwagen met kap en ook zonder kap. De houten poppenwagen is zeer populair in de roze kleur, maar er zijn vele andere kleuren beschikbaar. De houten poppenwagen modellen zijn allemaal geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

De eerste stapjes van uw kindje worden dan ook vaak aan de duwstang van een houten poppenwagen gemaakt. Alles gaat mee in de poppenwagen, een van het leukste meisjesspeelgoed. Er zijn vele fabrikanten die vele leuke houten poppenwagens leveren.

Woodtoys Doornroosje
Deze mooie houten poppenwagen van Woodtoys heeft een leuke roze kleur en is zeer populair bij de dames. De poppenwagen is voorzien van rubberen bandjes die zorgen dat de poppenwagen geen krassen maakt op uw vloer.

Janod Framboisine
De Framboisine, een roze poppenwagen met witte stippen is ontworpen door Janod. De Framboisine heeft een stevige duwstang waar uw kindje haar eerste stapjes achter kan zetten. De Janod Framboisine wordt gemaakt in Frankrijk. Door de rubberen bandjes rolt de poppenwagen zeer soepel en geluidloos.

New Classic Toys blanco
Een mooie blank hout gekleurde poppenwagen gemaakt door de fabrikant New Classic Toys. De poppenwagen heeft wielen met rubberen banden en een rode gebogen duwstang. Bij de houten poppenwagen wordt een rood-wit geblokt dekbedje meegeleverd.

Alle Houten poppenwagen

Voordelen Houten speelgoed

De verschillende voordelen van een Houten poppenwagen bestellen:

  • Vandaag besteld, morgen in huis.
  • Vanaf €25, geen verzendkosten.
  • Altijd op voorraad
  • Volledige garantie.
Naar de shop